Nagelstudio Diana Nedermeijer

Technieken

Acryl

De acryltechniek is wereldwijd een veel toegepaste methode om nagels te verlengen of te verstevigen. Bij deze techniek wordt een vloeistof (liquid) gemengd met poeder, waarna het op de nagels wordt aangebracht. De acryl hard uit aan de lucht en hoeft niet te drogen in de lamp. Acryl is zeer stevig en blijft, mits goed aangebracht, min. 3 weken zitten. Hierbij hebben we french white, soft white , overlay. Acrylnagels en zijn geschikt voor elk  nageltype!

Gel

Dit materiaal is een kleverige massa en wordt met een penceel aangebracht waarna het nagel voor nagel uithard onder UV licht.
Gelnagels zijn zachter dan de acrylnagels. Deze nagels geven iets meer mee en zijn vrij flexibel. Gel is zeer geschikt voor mensen die dunne nagels hebben, of een slechte basis.  Hierbij hebben we ook french white, soft white en overlay.

Fiberglas

Dit systeem wordt het meest toegepast op de (zwaar) beschadigde nagel. Bij een flink ingescheurde nagel kan dat gerepareerd worden met fiberglas. Er wordt een versteviging aangebracht met een zijde of glasvezel matje waar diverse lagen overheen gebracht worden met vakkundige producten uit de Magneticlijn. Hierna hoeft  er bijna niet gevijld te worden, wat erg fijn is omdat uw nagel vaak zeer gevoelig. De nagel is daarna niet van de andere te onderscheiden en is weer superstevig!
Let op! Dit wordt niet als reguliere nieuwe set gezet, alleen ter reparatie van een nagel!

U kunt de nagels (gel, acryl of fiber) door de topglans laag perfect lakken en weer ontdoen van de lak  zonder de glans te verliezen. Maar in principe zijn ze zo mooi ,dat u ze niet eens hoeft te lakken. Na 3 tot 4 weken dient de uitgroei bijgewerkt te worden. Dit gebeurt volledig , zodat  u na een paar behandelingen geen superdikke nagels heeft, maar normale,  natuurlijk ogende nagels. U moet er tenslotte alles mee kunnen doen! Dat is mijn motto.

Gellak

Dit is een techniek met een gel die je aanbrengt als nagellak en uit hard onder de uv-lamp. Hiermee kun je een volledige kleur zetten of een french manicure. Het ziet eruit als nagellak, maar het is harrder en  sterker en blijft ong. 2-3 weken zitten. Het kan zowel op de hand als de teennagels gezet worden en is er makkelijk af te weken en  te vijlen.

kvk nr. 24377761